MCBÜ-SEM 2018 yılı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

ArrowArrow
Slider

MCBÜ-SEM, Danışma Kurulu Üyeleri ile kahvaltılı toplantısını 20 Kasım 2018’de gerçekleştirdi. Toplantıya, Danışma Kurulu Üyeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi İK Başkanı Muzaffer ŞAŞMAZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail KOÇ, MTSO Genel Sekreteri Filiz KAVAKLI, Elginkan Vakfı Müdürü Murad DOLGUN, İŞKUR Şube Müdür Eşref ASLAN, SMMM Kadri ARSLAN, Öğretim Görevlisi Zeki DİRİL, Dr. Öğretim Üyesi Anıl GACAR, Dr. Öğretim Üyesi Ozan ONAĞ, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Süheyla HEREK ve Yüksekokul Sekreteri Mustafa ERTAM katıldı.

Toplantı, MCBÜ-SEM Merkez Müdürü Prof. Dr. Mahmut KARĞIN ve Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Koray KAYALIDERE’nin merkez faaliyetlerini sunması ile başladı. Daha sonra danışma kurulu üyeleri önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetler ile ilgili görüşlerini bildirdi.

Merkezin bir önceki dönem faaliyetlerine yaptıkları katkılardan dolayı SMMM Kadri ARSLAN ve Öğretim Görevlisi Zeki DİRİL’e teşekkür belgesi takdim edildi. Toplantı, aile fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.