CBÜSEM YABANCI DİL EĞİTİMLERİNE REKOR TALEP!

backrounds

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (CBÜSEM) yeni dönem yabancı dil kurslarına Manisalılardan rekor talep geldi. Gelen yoğun talep doğrultusunda kontenjanlarını arttıran CBÜSEM’de özellikle Genel İngilizce, YDS Hazırlık, Çocuklar için İngilizce ve konuşma odaklı VIP İngilizce eğitimleri büyük ilgi görüyor.

Üniversitemizin bilgi birikiminin toplumla paylaşılması ve üniversite şehir işbirliğine destek olunması amacıyla CBÜSEM tarafından açılan eğitim programları, toplumun her kesiminden gelen talepler doğrultusunda hazırlanarak açılıyor. Yeni eğitim dönemine Manisalıların yoğun ilgisiyle başlayan CBÜSEM’de ilerleyen günlerde açılacak yeni eğitim programlarının çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Hali hazırda açık olan ve gelecekte açılması planlanan tüm eğitim programlarına cbusem.cbu.edu.tr internet sitemiz ve 0236 238 63 05 telefon numaramızdan başvurabilir ve bilgi alabilirsiniz.