MAKİM UYGULAMALI DIŞ TİCARET EĞİTİMİ TAMAMLANDI

MAKİM (Manisa Kalıp ve Makine İmalatçıları Birliği) üyelerine özel olarak hazırlanan Uygulamalı Dış Ticaret Eğitimi Sertifika Programı kapsamındaki eğitim başarıyla tamamlandı. MCBÜ-Sem tarafından toplam 30 saat olarak hazırlanan eğitim programı, şirketlerin dış ticaret operasyonlarını daha iyi yönetebilmesi amacıyla kapsamlı bir içerikle hem teorik hem de uygulamalı olarak hazırlandı.

MCBÜ-Sem Müdürü Prof. Dr. Mahmut KARĞIN, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Koray KAYALIDERE ve üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlkay DİLBER’in verdiği eğitimlerin sonunda mezuniyet töreni düzenlendi. Açılış konuşmasını yapan MCBÜ-Sem Müdürü KARĞIN, gelişen Üniversite-Sanayi işbirliğinden bahsederek, bu işbirliğinin üniversitemiz, Manisamız ve ülkemiz açısından çok değerli olduğunu ifade etti. İşbirliğinin katma değer yaratan bir sürece dönüştüğünü belirterek programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Törene İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa MIYNAT, Manisa TEKNOKENT Genel Müdürü ve İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin AKTAŞ, MAKİM Dernek Başkanı Abdurrahim ARSLAN da katıldı. Sertifikalarını alan katılımcıların mutluluğu görülmeye değerdi.

ArrowArrow