MCBÜ İDARİ PERSONELİ İÇİN HİZMETİÇİ EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

“Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği” kapsamında, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Senatosu tarafından uygulamaya konulan “MCBÜ Kalite Komisyonu Yönergesi” gereği, idari hizmetlerin kalitesinin geliştirilmesi amacıyla “Hizmetiçi Eğitim Seminerleri” gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından;  23-24 ve 28- 29 Kasım 2017 tarihlerinde Salihli Meslek Yüksekokulu, Demirci Eğitim Fakültesi, Akhisar Meslek Yüksekokulu ve Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen eğitimler, Üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Prof. Dr. Erol Özmen, Doç. Dr. Mahmut Karğın, Doç. Dr. Serhat Baştan, Doç. Dr. Asena Altın Gülova, Yrd. Doç. Dr. İsmet Koç, Yrd. Doç. Dr. Sezen Tofur, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Öztürk, Yrd. Doç. Dr. Özlem Işık, Yrd. Doç. Dr. Semra Tetik, Yrd. Doç. Dr. Erol Esen, Öğr. Gör. Nihan Şeker, Öğr. Gör. Remzi Yıldırım, Öğr. Gör. Ekrem Yılmaz, Öğr. Gör. Eyüp Saraçoğlu ve Öğr. Gör. Sevilay Özkeş tarafından verildi.

“Etkili İletişim ve Motivasyon”, “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü”, “Protokol Yönetimi”, “Kurumsal Aidiyet” ve “Zaman Yönetimi” konularında verilen eğitimler ilgiyle takip edildi.