MCBÜ-SEM Genel İngilizce Kurslarına Rekor Başvuru

ArrowArrow
Slider

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (MCBÜ-SEM) yeni dönem yabancı dil kurslarına rekor talep geldi. Gelen yoğun talep doğrultusunda ilave sınıflar açan MCBÜSEM’de özellikle Genel İngilizce, YDS Hazırlık, ve konuşma odaklı VIP İngilizce eğitimleri büyük ilgi görmektedir.

Üniversitemizin bilgi birikiminin toplumla paylaşılması ve üniversite şehir işbirliğine destek olunması amacıyla MCBÜSEM tarafından açılan eğitim programları, toplumun her kesiminden gelen talepler doğrultusunda hazırlanarak açılıyor. Yeni eğitim dönemine Manisalıların yoğun ilgisiyle başlayan MCBÜSEM’de ilerleyen günlerde açılacak yeni eğitim programlarının çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Eğitim programlarımızla ilgili bilgi almak için cbusem.cbu.edu.tr internet sitemizi ziyaret edebilir veya 0505 123 83 53 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.