MCBÜSEM KARNE HEDİYESİYLE ÇOCUKLARIMIZI SEVİNDİRDİ

Geçtiğimiz yıl ilk olarak gerçekleştirilen “Çocuklarımıza Karne Hediyesi İngilizce Kursu” etkinliği bu yıl yeniden Manisa’da gerçekleştirildi. Ara tatil dönemi için planlanan 1 haftalık ücretsiz İngilizce kursuna Manisa merkez ve ilçelerden yoğun talep geldi. 3-4-5-6-7 ve 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen kurslar, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Binası’nda gerçekleştirildi. Üniversitemizin uzman öğretim elemanlarınca verilen kursta öğrenciler hem İngilizce’yi pekiştirme şansı yakaladı hem de üniversite atmosferinde, üniversite hocalarından eğitim alma imkanına kavuştu.

Öğrencileri henüz eğitim hayatlarının başındayken üniversite ile buluşturmayı amaçlayan etkinlik,  öğrenciler ve veliler tarafından büyük beğeni topladı. Etkinlik sayesinde Manisa ve üniversite kaynaşmasına önemli bir katkı sağlayan MCBÜSEM, çocuklara yönelik uzun dönemli İngilizce eğitimlerine de devam ediyor.