Eğitim Duyurularımız Manisa’nın Her Yerinde

Eğitim Duyurularımız Manisa'nın Birçok Yerinde Göz Önünde​

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde düzenlenen eğitim duyuruları artık Manisa’nın birçok yerinde gözler önünde sergileniyor.

Üniversitemiz ve Manisa Büyükşehir Belediye işbirliğinde gerçekleştirilen adımlar ile Merkezimize ait eğitimlerin duyuruları Manisa’nın çeşitli noktalarında yer alan reklam panolarında gösterilmeye başlandı. Bu kapsamda öncelikle Manisa’da ilk defa MCBÜSEM tarafından düzenlenmeye başlanan İHA0 ve İHA1 Ticari Pilotluk Eğitimlerine ilişkin duyurulara reklam panolarında yer verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği çerçevesinde Merkezimiz tarafından düzenlenen ve düzenlenecek olan eğitimlere ilişkin gelecek dönemde de  duyurular yapılmaya devam edilecektir.