İHA1 Ticari Pilotluk Eğitimi Tamamlandı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜSEM)’nin İHA0 ve İHA1 Ticari Pilotluk Eğitimleri için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından akredite edilmesinin ardından gerçekleştirilen İHA1 Ticari Pilotluk Eğitimleri başarıyla tamamlandı.

İHA1 Ticari Pilotluk Eğitimlerinde 10 katılımcı yer alırken, eğitimler 13-16-17 Aralık 2022 ve 2 Ocak 2023 tarihlerinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ve Prof. Dr. Mustafa AYDIN ile Prof. Dr. Serhat BAŞTAN’ın eğitmenliğinde gerçekleştirildi. 2 Ocak 2023 tarihinde tamamlanan eğitimlerin ardından katılımcılara sertifikaları Merkez Müdürü Doç. Dr. Gülenaz Selçuk ve Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ekrem Yılmaz tarafından  teslim edildi.